Thursday 23 August 2012

Nyt se alkaa!

Istumme Kööpenhaminan lentokentällä valtaisan laukkuvuoren vieressä odottelemassa Aarhusin bussin lähtöä. Olo on hieman nuutunut mutta varsin tyytyväinen. Aikainen herätys ja aamu kokonaisuudessaan sujuivat hyvin vanhempieni avustuksella, nukuimme nimittäin lähtöä edeltävän yön heidän luonaan.

Kunnianhimoinen pakkausprojektini onnistui midi-koskettimiston kuljettamista ja matkaeväitä myöten, enkä vielä ole herännyt tajuamaan unohtaneeni mitään elintärkeää. En kylläkään voi suositella kenellekään matkustamista näin suurella laukkumäärällä per henkilö ellei sitten ole puuhaamassa kertaheitolla muuttoa! Onneksi vanhemmat saattoivat meidät lentokentälle saakka. Puhun "meistä" vielä sunnuntaihin saakka, sillä siihen asti poikaystäväni on mukana saattamassa.

Laukkuvuori kämpälle tultaessa.

Aina välillä mietin, mihin saakka koko vaihtoonlähtö-projekti olisi edennyt ilman tuttavapiirini jeesiä ja neuvoja. Minua on autettu pyyteettömästi niin vaihtohakemuksen laatimisessa, matkalaukkujen lainoissa kuin paikallisten kontaktienkin hankkimisessa. Olen kiitollisuudenvelassa niin monelle,  ja nimenomaan positiivisessa mielessä! Apua voisi antaa ja vastaanottaa paljon rohkeammin tavallisessa arjessakin, vaikkei edessä olisikaan vaihtovuoden tapaista suurprojektia. Antaa hyvän kiertää ja sitä rataa.

No comments:

Post a Comment